سیاسی

عراقچی و آل ثانی درباره آتش بس در غزه تبادل نظر کردند

وزرای خارجه ایران و قطر طی مکالمه‌ای تلفنی درباره توافق آتش بس در غزه تبادل نظر کردند.

میدل ایست نیوز: سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر، پنج‌شنبه شب در تماس تلفنی، راجع به توافق برقراری آتش‌بس در نوار غزه و موضوعات مورد علاقه مشترک گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

براساس بیانیه وزارت خارجه ایران، عراقچی در این گفت‌وگو ضمن ابراز خرسندی از توافق حاصله که در نتیجه ایستادگی و پایداری مقاومت و مردم مقاوم غزه در برابر نسل‌کشی 15 ماهه رژیم اشغالگر حاصل شد، از تلاش‌های قطر در این زمینه قدردانی کرد.

عراقچی بر ضرورت اهتمام جامعه جهانی نسبت به بهبود وضعیت زندگی مردم فلسطین در نوار غزه به‌ویژه ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه، رسیدگی به وضعیت آوارگان و بازسازی خرابی‌های ناشی از تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

وزیر خارجه قطر نیز ضمن ارائه گزارشی در مورد روند مذاکرات منتهی به توافق آتش‌بس، از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین به‌ویژه در 15 ماه اخیر قدردانی کرد.

منبع
وزارت خارجه ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا