سیاسی

مارک روبیو و بن سلمان تحولات منطقه را بررسی کردند

وزیر خارجه امریکا در تماس تلفنی با ولیعهد عربستان سعودی، روابط دو جانبه و آخرین اوضاع منطقه را بررسی کردند.

میدل ایست نیوز: وزیر خارجه امریکا در تماس تلفنی با ولیعهد عربستان سعودی، روابط دوجانبه و آخرین اوضاع و تحولات منطقه و جهان را بررسی کردند.

به گزارش الریاض، «مارکو روبیو» وزیر خارجه امریکا در تماس تلفنی با «محمد بن سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» ولیعهد و نخست وزیر عربستان توسعه و تقویت همکاری‌های دوجانبه را بررسی کردند.

در این تماس دو طرف روابط دوجانبه میان پادشاهی سعودی و ایالات متحده و زمینه‌های همکاری مشترک و راه‌های توسعه آن و همچنین آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

تماس روبیو با بن سلمان در حالی برقرار شد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور امریکا شب گذشته اعلام کرد به احتمال زیاد اولین مقصد سفرهای خارجی او عربستان سعودی باشد.

منبع
الریاض

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 13 =

دکمه بازگشت به بالا