
میدل ایست نیوز: همزمان با انتشار اخباری مبنی بر صحبت دونالد ترامپ با عبدالله دوم پادشاه اردن و عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر درباره انتقال ساکنان غزه به مصر، مارکو روبیو وزیر خارجه امریکا نیز با پادشاه اردن گفتوگو کرد.
به گزارش الشرق الاوسط، وزارت امور خارجه امریکا اعلام کرد مارکو روبیو، وزیر امور خارجه این کشور شب گذشته با عبدالله دوم، پادشاه اردن، گفتگوی تلفنی انجام داده است.
وزارت امور خارجه امریکا در بیانیهای اعلام کرد: مارکو روبیو و ملک عبدالله درباره اجرای توافق آتشبس در غزه، آزادی گروگانها و ترسیم مسیری برای امنیت و ثبات منطقه گفتگو کردند.
این وزارتخانه افزود: روبیو از اردن به دلیل حمایت از آتشبس و نقش مهم آن در ارائه کمکهای انسانی از طریق گذرگاه اردنی قدردانی کرد.
این تماس دو روز پس از آن صورت گرفت که دونالد ترامپ، پیشنهاد داد اردن و مصر تعداد بیشتری از فلسطینیان نوار غزه را بپذیرند.
گفتنی است ترامپ روز شنبه طرحی برای پاکسازی نوار ویران شده غزه، ارائه کرد که باعث نگرانی فلسطینیان شد، زیرا آنها بیم آن دارند که به طور دائم از سرزمین خود رانده شوند.
اردن و مصر در واکنش به این پیشنهاد، آن را رد و تاکید کردند با کوچ اجباری فلسطینیان به شدت مخالفند.