رئیس جمهور مصر و وزیر دفاع کویت تحولات منطقه را بررسی کردند
وزیر دفاع و وزیر کشور کویت، در سفر به قاهره با رئیسجمهور مصر دیدار و درباره تحولات منطقه گفتوگو کرد.

میدل ایست نیوز: عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در دیدار با یوسف الصباح وزیر دفاع و کشور کویت بر عمق روابط استراتژیک بین دو کشور و تمایل قاهره به تقویت همکاری در تمامی زمینهها، بهویژه در بخشهای اقتصادی، سرمایهگذاری، امنیتی و دفاعی تأکید کرد.
به گزارش الخلیج آنلاین، بر اساس اعلام دفتر ریاست جمهوری مصر دو طرف در این دیدار، اوضاع و تحولات منطقه بهویژه غزه، اجرای توافق آتشبس و ارسال کمکهای بشردوستانه به این منطقه را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
وزیر دفاع کویت در این دیدار از تلاشهای مصر در همکاری با قطر و امریکا برای دستیابی به آتشبس قدردانی و حمایت کشورش را از تلاشهای مداوم مصر برای برقراری صلح پایدار در منطقه اعلام کرد.
گفتنی است این وزیر کویتی در سفر به مصر چندین توافقنامه همکاری دو جانبه از جمله توافقنامه همکاری های نظامی با طرف مصری به امضا رساند.