خبر اولسیاسی

فرمانده قسد: آماده پوستن به وزارت دفاع سوریه هستیم/خروج امریکا به نفع داعش خواهد بود

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد)، نسبت به پیوستن به وزارت دفاع سوریه ابراز آمادگی کرد و خروج نیروهای امریکایی را به نفع داعش و تهدیدی برای امنیت سراسر منطقه دانست.

میدل ایست نیوز: «مظلوم عبدی»، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد)، در گفت‌وگو با آسوشیتدپرس، نسبت به پیوستن به وزارت دفاع و استراتژی راهبردی سوریه ابراز آمادگی کرد.

به گزارش رووداو، عبدی بیان کرد سقوط خاندان «بشار اسد» از قدرت، باید با فرآیند ایجاد یک دولت سکولار، مدنی و غیرمتمرکز همراه شود تا برابری و مساوات را برای تمامی شهروندانش صرف نظر از دین و نژادشان تضمین کند.

وی سقوط دولت اسد را «گامی تاریخی» توصیف و تاکید کرد «بر این اساس، سوریه جدید باید بدون بازگشت حزب بعث یا ایدئولوژی آن ساخته شود».

فرمانده قسد در ادامه بر ضرورت حضور نیروهای امریکایی در سوریه تاکید کرد و گفت «خروج این نیروها به نفع سازمان داعش خواهد بود و بر امنیت سراسر منطقه تاثیر خواهد گذاشت».

عبدی در پاسخ به سؤالی مربوط به نشست گروه‌های سوری در دمشق در هفته گذشته و انتخاب «احمد الشرع»، رئیس جمهور سوریه در دوره انتقالی به این سمت گفت: «ما در این نشست حضور نداشتم و درباره آن اظهار نظر نخواهیم کرد. در این باره با ما گفت‌وگو نشده است».

وی در ادامه به انجام مذاکرات میان الشرع و قسد اشاره کرد و گفت موضع آن‌ها «بر اساس نتایج مذاکرات تعیین خواهد شد» و «سفر مقامات قسد به دمشق در چارچوب تلاش برای دستیابی به تفاهم با مقامات جدید ادامه خواهد داشت».

فرمانده قسد با اعلام اینکه «ما به طور پیوسته تلاش خواهیم کرد تا بدانیم سوریه آتی چگونه خواهد بود» خاطر نشان کرد «دیدگاه قسد به گفت‌وگو و تفاهم بستگی دارد».

عبدی پیرامون آینده سوریه بر لزوم یکپارچه ماندن آن تاکید کرد و گفت دیدگاه آن‌ها این است که «سوریه باید کشوری غیرمتمرکز، سکولار و دموکراتیک باشد و حقوق تمامی طیف‌ها را حفظ کند».

در همین راستا وی به گروه‌های مختلف در کشور مانند مسلمانان سنی، مسیحیان، علویان، دروزی‌ها، ایزدی‌ها و گروه‌های نژادی مانند عرب‌ها، کرد‌ها، ترکمان‌ها و ارمنی‌ها اشاره کرد.

فرمانده قسد در ادامه تصریح کرد کرد‌های سوریه به دنبال جدایی‌طلبی یا تشکیل دولت و پارلمان مستقل نیستند و ساکنان شمال شرق سوریه خواهان اداره امور داخلی خود در چارچوب دولتی غیرمتمرکز هستند.

با وجود توافق اکثر گروه‌های مسلح پیشین با منحل کردن خود و الحاق به ارتش جدید و دستگاه‌های امنیتی، همچنان سازوکار اجرای این امر به طور کامل مشخص نیست.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا