اقتصادی

تداوم گفت‌وگوی مدیران گمرکی ایران و اقلیم کردستان عراق در گذرگاه مرزی حاج عمران

سخنگوی گذرگاه بین‌المللی حاج عمران گفت: میزبان هیئتی از گذرگاه تمرچین جمهوری اسلامی ایران به منظور هماهنگی و تحکیم روابط دوجانبه بودیم.

میدل ایست نیوز: سخنگوی گذرگاه مرزی حاج عمران درباره بازدید هیئتی از گذرگاه تمرچین جمهوری اسلامی ایران از دروازه مرزی بین‌المللی حاجی عمران اعلام کرد: «برای تداوم روابط، هر ماه دیدارهای متقابل داریم».

به گزارش کردپرس، سیروان حسین، سخنگوی دروازه بین‌المللی حاج عمران، به شبکه خبری رووداو گفت: «میزبان هیئتی از دروازه تمرچین جمهوری اسلامی ایران به منظور هماهنگی و تحکیم روابط دوجانبه بودیم، ما به‌صورت ماهانه نشست‌هایی برگزار می‌کنیم».

وی افزود: «ماه آینده ما به ایران سفر خواهیم کرد. یک ماه ما و یک ماه آنها دیدار و بازدید خواهند کرد. این تعاملات برای تقویت روابط تجاری میان دو طرف است».

دروازه بین‌المللی حاج عمران اعلام کرد که محمد رضایی، مدیر پایانه مرزی تمرچین ایران و هیئت همراه با مسعود باتیلی، مدیر این گذرگاه و هیمن مصطفی، مدیر گمرک حاجی عمران و دیگر مسئولان دیدار کرده است.

در بیانیه منتشرشده آمده است: «موضوعات مهمی مورد بحث قرار گرفت و پس از بررسی وضعیت مبادلات تجاری و گردشگری، بر هماهنگی‌های بیشتر، تداوم روابط و حل مشکلات مربوط به تبادل تجاری میان اقلیم کردستان و جمهوری اسلامی ایران در این گذرگاه تأکید شد».

مدیریت این گذرگاه همچنین اعلام کرد: «سرپرست دروازه بین‌المللی حاج عمران از کارکنان و تیم‌های دو طرف به‌دلیل همکاری و هماهنگی مداوم میان دروازه‌های حاج عمران و تمرچین قدردانی کرد».

در ادامه بیانیه آمده است: «مدیریت گذرگاه پیشنهادی به مقامات گمرک تمرچین ارائه داد تا از ازدحام ترافیکی در هر دو گذرگاه جلوگیری شود و کالاهایی که از مبادله مستقیم در دروازه‌های حاج عمران یا تمرچین مستثنی هستند، در منطقه‌ای دیگر در ناحیه چومان تبادل شوند».

منبع
کردپرس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا