اقتصادیسیاسی

توافق بغداد و اربیل بر سر پرداخت حقوق کارمندان اقلیم کردستان عراق

وزیر دارایی دولت اقلیم کردستان عراق از توافق بغداد و اربیل پیرامون پرداخت حقوق سال 2025 کارمندان این اقلیم خبر داد.

میدل ایست نیوز: آوات شیخ جناب، وزیر دارایی دولت اقلیم کردستان عراق از توافق بغداد و اربیل پیرامون پرداخت حقوق کارمندان این اقلیم خبر داد.

به گزارش رووداو، شیخ جناب در یک کنفرانس مطبوعاتی بیان کرد «با دولت فدرال بر سر پرداخت حقوق سال 2025 بدون مشکل توافق کردیم».

وی در خصوص حقوق ماه ژانویه تصریح کرد پرداخت آن از سه شنبه یا چهارشنبه آغاز خواهد شد.

گفتنی است هیئتی از اقلیم کردستان عراق روز پنجشنبه گذشته به بغداد سفر و در چهار روز گذشته نشست‌های فشرده‌ای با مقامات مختلف وزارت دارایی عراق برگزار کرد.

یکشنبه گذشته پارلمان عراق پیش‌نویس قانون اصلاحیه نخست قانون بودجه سال‌های 2023، 2024 و 2025 عراق را تصویب کرد.

«نچیروان بارزانی»، رئیس اقلیم کردستان عراق نیز از تصویب اصلاحیه بودجه فدرال عراق توسط پارلمان این کشور استقبال کرد و گفت این گامی درست و امیدوارکننده است و به نفع کل عراق از جمله اقلیم کردستان عراق خواهد بود.

بیشتر بخوانید

جزئیات تصویب اصلاحیه بودجه عراق/صادرات نفت اقلیم کردستان ازسر گرفته می‌شود

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا