سیاسی

واکنش پارلمان عربی به ممنوع شدن فعالیت اونروا

پارلمان عربی تصمیم رژیم صهیونیستی برای لغو توافقنامه سال 1967 با اونروا را محکوم کرد و درباره عواقب آن هشدار داد.

میدل ایست نیوز: پارلمان عربی امروز سه شنبه تصمیم رژیم صهیونیستی برای لغو توافقنامه سال 1967 با آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (اونروا) را محکوم کرد و درباره عواقب و خطرات مانع تراشی در برابر خدمات رسانی اونروا به آوارگان فلسطینی هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، «محمد بن‌احمد الیماحی» رئیس پارلمان عربی در بیانیه‌ای اعلام کرد: پارلمان عربی تصمیم رژیم اشغالگر صهیونیستی به لغو توافقنامه سال 1967 با آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (اونروا) را به شدت محکوم می‌کند و درباره عواقب و خطرات هر گونه مانع‌تراشی در برابر ارائه خدمات اساسی از سوی اونروا به میلیون‌ها آواره فلسطینی در غزه و کرانه باختری و قدس هشدار می‌دهد.

این بیانیه می‌افزاید: این تصمیم رژیم صهیونیستی جنایت ضدانسانی و به چالش طلبیدن آشکار جامعه بین‌المللی و مصوبات و قوانین بین المللی مرتبط با حمایت از آوارگان فلسطینی است.

الیماحی همچنین از مصوبات نشست اخیر شورای اتحادیه عرب استقبال کرد که موضع کشورهای عربی را درباره پیامدهای اجرای مصوبه غیرقانونی کنست رژیم صهیونیستی مبنی بر ممنوعیت فعالیت اونروا در مناطق اشغالی سال 1967 بازتاب داد.

الیماحی ادامه حمایت کامل از ایستادگی ملت فلسطین در سرزمین خود را خواستار شد و از کشورهای کمک کننده خواست به تعهدات خود در خصوص اونروا عمل کنند.

در بیانیه رئیس پارلمان عربی از جامع بین المللی و شورای امنیت و سازمان ملل نیز خواسته شده است به مسئولیت اخلاقی و قانونی خود عمل کنند و گام هایی عملی برای مجبور کردن رژیم صهیونیستی به لغو ممنوعیت فعالیت اونروا، بردارند.

الیماحی همچنین بر ادامه حمایت پارلمان عربی از هر آنچه موجب تقویت ایستادگی ملت فلسطین در سرزمین خود می‌شود و بر پایبندی به حقوق ملت فلسطین طبق قوانین بین المللی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید:

ضرب الأجل رژیم صهیونیستی به اونروا برای ترک قدس

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا