خبر اولسیاسی

در دیدار ظریف؛
تاکید رشید بر اهتمام عراق به تقویت روابط با ایران

رئیس جمهور عراق در دیدار معاون راهبردی رئیس جمهوری اسلامی ایران، بر اهتمام عراق به تقویت روابط دوجانبه و گسترش سازوکار‌های همکاری دوجانبه براساس منافع مشترک تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: عبداللطیف رشید، رئیس جمهور عراق در بغداد میزبان محمد جواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهوری اسلامی ایران بود.

براساس بیانیه ریاست جمهوری عراق، ظریف، سلام و درود مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران به رشید و آرزوی رشد و پیشرفت بیشتر برای ملت عراق را ابلاغ کرد.

از طرفی دیگر رئیس جمهور عراق، سلام و درود خود به پزشکیان را به ظریف ابلاغ و بر اهتمام عراق به تقویت روابط دوجانبه و گسترش سازوکار‌های همکاری دوجانبه براساس منافع مشترک تاکید کرد.

وی تاکید کرد که سیاست خارجی عراق مبتنی بر منافع ملت خود و رویکردش به امنیت و ثبات در منطقه است.

وی به اهمیت اتکا بر گفت وگوی سازنده و مثمر ثمر در حل مسائل و بحران‌های منطقه نیز اشاره کرد.

رشید درخصوص تحولات فلسطین بر موضع ثابت عراق در حمایت از فلسطینیان برای دستیابی به حقوقشان و تعیین سرنوشت آن‌ها با برپایی کشور مستقل تکید کرد.

رئیس جمهور عراق گفت که عراق روابط خوبی با کشورهای همجوار و جهان دارد و با توجه به نقش محوری‌اش، در راستای تقویت فرصت‌های صلح و تقریب دیدگاه‌ها میان طرف‌های منطقه‌ای تلاش کرده است.

از طرفی دیگر ظریف ضمن تاکید بر عمق روابط عراق و ایران، به پیوندهای دینی، جغرافیایی، اجتماعی و تاریخی دو ملت همسایه اشاره کرد.

وی بر نقش مهم دو کشور در تثبیت صلح و ثبات در سطح کشورهای عربی و منطقه تاکید و مجدداً بر حمایت کشورش از عراق در دفاع از امنیت و حفاظت از حاکمیت و استقلال عراق تاکید کرد.

منبع
ریاست جمهوری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا