خبر اولسیاسی

پاسخ مصر به جنجال رژیم صهیونیستی درباره قدرت ارتش این کشور

نماینده مصر در سازمان ملل متحد به جنجال‌آفرینی اخیر نماینده رژیم صهیونیستی که درباره قدرت ارتش مصر و ادامه توسعه توانایی‌های آن هشدار داده است، پاسخ داد.

میدل ایست نیوز: نماینده مصر در سازمان ملل متحد به جنجال‌آفرینی اخیر نماینده رژیم صهیونیستی که درباره قدرت ارتش مصر و ادامه توسعه توانایی‌های آن هشدار داده است، پاسخ داد.

به گزارش سی ان ان عربی، «اسامه عبدالخالق» نماینده دائم مصر در سازمان ملل متحد در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت: «دنی دانون» نماینده اسرائیل این سخنان را در مصاحبه با رادیو اسرائیل بیان کرد نه در سازمان ملل یا جلسه‌ای رسمی. بنابراین من برای این اظهارات بیش از اهمیت واقعی‌اش ارزش قائل نیستم. اما از آنجا که او خودش را نماینده اسرائیل معرفی کرد من پاسخی روشن و کوتاه و مستقیم به سخنان او می‌دهم.

عبدالخالق افزود: کشورهای قدرتمند و بزرگ و دارای مسئولیت مثل مصر، لازم است ارتشی توانا و قدرتمند و برخوردار از تسلیحات کافی و متنوع داشته باشند که بتواند از امنیت ملی کشور دفاع کند. پنهان نیست که بازدارندگی و توازن قوا در سراسر جهان تضمین‌کننده صلح و ثبات است.

شایان ذکر است دنی دانون پیش از این گفته بود، مصری‌ها هر سال صدها میلیون دلار صرف تجهیزات نظامی پیشرفته می‌کنند در حالی که هیچ تهدیدی در مرزهایشان وجود ندارد. آنها به این همه زیردریایی و تانک چه نیازی دارند؟ ما از حوادث 7 اکتبر درس گرفتیم و باید مصر را از نزدیک زیر نظر بگیریم و برای هر سناریویی آماده باشیم.

بیشتر بخوانید:

قوی‌ترین ارتش‌های کشورهای عربی و اسلامی در سال 2025؛ عراق در جایگاه چهارم قرار گرفت

منبع
سی ان ان عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا