سیاسی

واکنش مقامات صهیونیست به تصاویر منتشر شده از مرحله جدید مبادله اسرا

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به تصاویری که امروز هنگام مبادله اسرا منتشر شد، جنبش حماس را به انتقام تهدید کرد.

میدل ایست نیوز: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اجرای مرحله جدیدی از مبادله اسرا، جنبش حماس را به نقض‌ها و تخلفات مکرر متهم و اعلام کرد: تصاویر تکان‌دهنده‌ای که امروز دیدیم بدون پاسخ نخواهد ماند.

به گزارش روسیا الیوم، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل، در واکنش به آنچه که آن را صحنه‌های دردناک گروگان‌های آزاد شده در غزه و نقض‌های مکرر جنبش حماس توصیف کرده است، دستوراتی صادر کرد.

دفتر نتانیاهو با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «ایلی شرابی» ۵۲ ساله، «اور لوی» ۳۴ ساله و «اوهارد بن عامی» ۵۶ ساله در مراسمی که حماس در شهر دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه، برای تحویل آنها به صلیب سرخ برگزار کرد بسیار نحیف و ضعیف ظاهر شدند.

در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است: دولت اسرائیل از بازگشت این سه نفر استقبال می‌کند اما تصاویر تکان‌دهنده‌ای که امروز دیدیم، بدون پاسخ نخواهد ماند.

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد: با توجه به شرایط سختی که این سه گروگان متحمل شده‌اند و تخلفات مکرر حماس، نخست‌وزیر دستور داده است تل آویو از این موضوع چشم‌پوشی نکند و اقدامات لازم را انجام دهد.

اسحاق هرتسوک رئیس رژیم اسرائیل نیز با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس در این باره نوشت: کاهش شدید وزن و وضعیت نامناسب سلامتی گروگان‌های آزاد شده، یک جنایت علیه بشریت است.

پس از این اظهارات، یائیر لاپید، رهبر مخالفان دولت اسرائیل نیز نتانیاهو را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد و این پرسش را خطاب به نتانیاهو مطرح کرد که آیا تازه متوجه شده‌ای که وضعیت گروگان‌ها سخت است؟ آیا قبلاً نمی‌دانستی؟ چون این موضوع در گزارش‌های اطلاعاتی ماه‌های اخیر در اختیار تو قرار گرفته بود اما معلوم نیست آنگونه که ما دیده‌ایم تو هم این گزارش‌ها را دیده ای یا خیر. دستوراتی را نیز که صادر کرده‌ای چه فایده‌ای دارد. اگر اقدامی لازم بود، چرا قبلاً دستور آن را ندادی؟

این در حالی است که خانواده های اسرای اسرائیلی خواستار مبادله و آزادی تمامی اسرا شده و به شدت از نتانیاهو انتقاد کرده اند.

در همین رابطه یهودا کوهن، پدر یکی از اسرای اسرائیلی خطاب به نتانیاهو گفت: در زمانی که شهروندان اسرائیلی از اسارت حماس آزاد می‌شوند نتانیاهو در یک هتل مجلل در واشنگتن، آن هم با هزینه مالیات‌دهندگان اسرائیلی و به بهای تداوم رنج گروگان‌ها خوش گذرانی می کند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا