سیاسی

اتحادیه عرب از تدارک برای برگزاری نشستی درباره فلسطین خبر داد

اتحادیه عرب با اشاره به تلاش ها برای برگزاری نشستی درباره مسئله فلسطین، تاکید کرد: این اتحادیه در مسئله کوچ اجباری فلسطینیان، در کنار آنها و کشورهای مصر و اردن خواهد ایستاد.

میدل ایست نیوز:  «حسام زکی»، معاون دبیرکل اتحادیه عرب، درخصوص موضوع کوچ اجباری فلسطینیان از سرزمین های خود هشدار داد و آن را به مثابه از بین بردن آرمان فلسطین دانست.

به گزارش الرأی اردن، حسام زکی معاون دبیر کل اتحادیه عرب در گفت‌وگویی تلویزیونی با تاکید بر ضرورت انسجام موضع عربی و حمایت از فلسطینیان و موضعگیری های اردن و مصر در این موضوع، بار دیگر اعلام کرد: موضع اتحادیه عرب مبتنی بر مخالفت و رد هرگونه ایده کوچ اجباری فلسطینیان است و این اتحادیه در حال بسیج حمایت‌های عربی و بین‌المللی برای تشکیل کشور مستقل فلسطین است.

وی تأکید کرد: اتحادیه عرب اقداماتی را برای مقابله با ادعاهای اسرائیل و تثبیت اصل راه‌حل دو کشوری انجام خواهد داد.
حسام زکی خاطر نشان کرد: تماس‌هایی برای برگزاری نشست سران عرب به منظور بررسی مسئله فلسطین در جریان است، اما هنوز تاریخ مشخصی برای آن تعیین نشده است.

منبع
الرای

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا