خبر اولسیاسی

پاسخ دبیرکل اتحادیه عرب به ادعای جدید نتانیاهو

دبیرکل اتحادیه عرب، اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی را درباره انتقال فلسطینی‌ها به عربستان سعوی محکوم کرد.

میدل ایست نیوز: دبیرکل اتحادیه عرب با تندترین عبارات، اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی را درباره انتقال فلسطینی‌ها به عربستان سعوی محکوم کرد.

به گزارش روسیا الیوم، «احمد ابوالغیط» در بیانیه‌ای که اتحادیه عرب منتشر کرده تاکید کرد، منطقی که نتانیاهو به آن استناد می‌کند، غیرقابل قبول است و نشان می‌دهد او کاملا به دور از واقعیت‌ها زندگی می‌کند.

ابوالغیط ادامه داد کشور فلسطین جز در سرزمین فلسطین که در سال 1967 اشغال شد و به پایتختی قدس شرقی تشکیل نخواهد شد. این کشور شامل کرانه باختری و نوار غزه می‌شود که به هم پیوسته باشند.

وی خاطرنشان کرد، هر ایده دیگری چیزی جز خیال‌پردازی و توهم ذهنی کسانی که از آن سخن می‌گویند، نیست.

شایان ذکر است بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا در در پاسخ به سئوالی درباره پافشاری عربستان بر تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس راه حل دو کشوری گفت، عربستان می‌تواند کشور فلسطین را در خاک پهناور خود تشکیل دهد.

بسیاری از کشورهای عربی این سخنان نتانیاهو را محکوم کردند.

بیشتر بخوانید:

قطر اظهارات نتانیاهو درباره تشکیل فلسطین در عربستان را محکوم کرد

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − یازده =

دکمه بازگشت به بالا