سیاسی

رایزنی عراقچی و گوترش پیرامون آخرین تحولات فلسطین

وزیر خارجه ایران و دبیرکل سازمان ملل تلفنی درباره تحولات منطقه به ویژه مساله غزه رایزنی کردند.

میدل ایست نیوز: سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در ادامه‌ رایزنی‌های خود راجع به تحولات منطقه، به‌ویژه موضوع غزه، ظهر امروز دوشنبه طی تماس تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد گفت‌وگو کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه ایران، عراقچی با محکوم کردن طرح امریکایی-صهیونیستی برای کوچاندن اجباری مردم غزه و آواره نمودن آنها در کشورهای دیگر، بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع و صریح سازمان ملل متحد به‌ویژه شورای امنیت علیه این توطئه خطرناک و تهدید‌کننده صلح و امنیت بین‌المللی تأکید کرد و افزود: پیشنهاد کوچاندن اجباری فلسطینیان ناقض همه اصول و موازین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد بوده و در واقع تکمیل‌کننده طرح رژیم اسرائیل برای نسل‌کشی و محو فلسطین است.

وزیر امور خارجه ایران همچنین با اشاره به رایزنی‌های فشرده خود با وزرای خارجه کشورهای عربی و اسلامی، تصریح کرد: محکومیت قاطع طرح کوچاندن مردم غزه از سوی کشورهای اسلامی نشانگر نگرانی گسترده کشورهای منطقه نسبت به استمرار نقض فاحش حقوق مردم فلسطین و ادامه نسل‌کشی آنها به شیوه‌ای دیگر است.

عراقچی موضع اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر انتقال فلسطینیان به عربستان را نمونه روشنی از روبکرد گستاخانه و وقاحت‌آمیز این رژیم توصیف و با محکوم کردن آن تاکید کرد که جامعه بین‌المللی باید مانع از عادی‌سازی قانون‌شکنی و جنایتکاری رژبم اشغالگر شود.

دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن اعلام مخالفت صریح سازمان ملل با هر طرحی که متضمن کوچاندن اجباری مردم فلسطین از سرزمین خود باشد، بر ضرورت احترام به حقوق مشروع ملت فلسطین تاکید و تصریح کرد که جابجایی اجباری مردم غزه کاملا مردود و غیر قابل قبول است.

وی اولویت کنونی را تسریع ارسال کمک‌های بشردوستانه برای مردم غزه و همچنین کمک به بازسازی غزه دانست و تصریح کرد که در این زمینه از هیچ کوششی فروگذار  نمی‌کند.

منبع
وزارت خارجه ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا