اعتراض لبنانیها به ممانعت از فرود هواپیمای ایرانی در فرودگاه بیروت
شمار زیادی از شهروندان لبنانی در اعتراض به ممانعت مقامات فرودگاه بین المللی رفیق الحریری از فرود یک فروند هواپیمای ایرانی در این فرودگاه، دست به اعتراض زدند.

میدل ایست نیوز: معترضان لبنانی که به خاطر جلوگیری از فرود هواپیمای ایرانی حامل چندین مسافر لبنانی و ایرانی به شدت خشمگین بودند، به آتش زدن لاستیکهایی در نزدیکی فرودگاه مبادرت کردند و شعارهایی در حمایت از خط مشی شهید سید حسن نصرالله دبیرکل پیشین حزبالله سردادند.
به گزارش الاخبار، این تجمع باعث ترافیک شدید در منطقه شد و نیروهای ارتش لبنان برای تسهیل حرکت به فرودگاه و بالعکس وارد عمل شدند و سعی کردند اعتراضات را کنترل کنند.
در واکنش به این اعتراضات، ابراهیم الموسوی نماینده حزبالله لبنان، اظهار داشت: افزایش تجاوزات اسرائیل به حاکمیت لبنان و همدستی امریکا و برخی از کشورهای جامعه بینالمللی با این رژیم، باعث گسترش تجاوزات و تنوع آن شده است و این وضعیت باید به شدت محکوم شود.
الموسوی از دولت لبنان خواست به مسئولیت خویش در این زمینه عمل و تلاش کند تا شهروندان لبنانی فورا به این کشور باز گردند و تحت هیچ شرایطی در برابر تهدیدات اسرائیل کوتاه نیاید.