سیاسی

مصر: اولویت ما تمرکز بر تشکیل کشور مستقل فلسطینی است

نخست‌وزیر مصر بر حمایت کشورش از آرمان فلسطین تاکید و اعلام کرد، تا زمان تشکیل کشور مستقل فلسطینی، پشت فلسطینیان را خالی نخواهیم کرد.

میدل ایست نیوز: مصطفی مدبولی، نخست‌وزیر مصر، اعلام کرد کشورش هرگز فلسطینیان را رها نخواهد کرد و از حق آنان برای تشکیل کشور مستقل فلسطینی حمایت خواهد کرد و همواره به مانند گذشته، تمامی کمک‌های لازم را به آنان ارائه خواهد کرد.

به گزارش روسیا الیوم، مصطفی مدبولی نخست وزیر مصر در کنفرانس خبری با محمد مصطفی همتای خود در تشکیلات خودگردان فلسطین تصریح کرد: در این دیدار درباره وضعیت نوار غزه و کرانه باختری با یکدیگر گفت‌وگو و بر موضع ثابت مصر در مخالفت با هرگونه کوچ اجباری فلسطینیان تأکید کردیم.

مدبولی گفت: مصر کاملاً در کنار حق ملت فلسطین ایستاده است تا تشکیل کشور مستقل فلسطینی به سرانجام برسد.

وی همچنین بر ادامه ارسال کمک‌های بشردوستانه به ساکنان نوار غزه در شرایط کنونی و همچنین ادامه پذیرش مجروحان فلسطینی در مصر اشاره کرد و افزود: مصر در همین ماه، میزبان یک نشست اضطراری عربی درباره تحولات مسئله فلسطین خواهد بود.

نخست وزیر مصر تأکید کرد: کشورش مسئله فلسطین را یکی از اولویت‌های اصلی سیاست‌های خود در جهان عرب می‌داند و در این زمینه از راه‌های مختلفی فعالیت خواهد کرد.

مدبولی گفت: در حال حاضر یک هیئت از جنبش حماس در قاهره حضور دارد و بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه نیز سفرهای دیپلماتیک متعددی برای تبیین موضع مصر در این پرونده انجام داده که آخرین مورد آن، دیدارش در واشنگتن طی روزهای گذشته بوده است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 14 =

دکمه بازگشت به بالا