خبر اولسیاسی

الحوثی: ترامپ بعد از طرح معامله قرن به دنبال «جنایت قرن» است

رهبر جنبش انصار الله یمن تاکید کرد، طرح دونالد ترامپ موسوم به پاکسازی غزه، یک طرح ظالمانه و باطل است در حالی که ترامپ به‌صورت جدی در حال تبلیغ آن و اعمال فشار بر برخی کشورهای عربی برای پذیرش آن است.

میدل ایست نیوز: رهبر جنبش انصار الله یمن اعلام کرد طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا در مورد غزه بیشتر به یک شوخی شبیه است و اظهار نظرهای او مبنی بر اینکه خود را رئیس کشوری متمدن معرفی می کند، ساده‌لوحانه است.

به گزارش المیادین، عبدالملک بدر الدین الحوثی گفت: ما از ارائه چنین طرحی از سوی رئیس‌جمهور امریکا متعجب نشدیم، زیرا سیاست‌های او نمایانگر استبداد و تاریخ جنایتکارانه این کشور است. طمع ورزی های رئیس‌جمهور امریکا حد و مرزی ندارد و او به اجرای پروژه ظالمانه و تجاوزکارانه صهیونیستیِ خود ایمان دارد و برای تحقق آن تلاش می‌کند.

بدرالدین عبدالملک الحوثی تصریح کرد: ترامپ که در دوره اول ریاست‌جمهوری خود از «معامله قرن» سخن می‌گفت، اکنون در دوره دوم خود به «جنایت قرن» روی آورده و در تلاش است آنچه را که رژیم صهیونیستی با تجاوزات خود از انجام آن عاجز ماند یعنی کوچاندن فلسطینیان از سرزمینشان، با اجرای طرح خود محقق سازد.

وی گفت: وقتی امریکایی‌ها موضوع کوچاندن مردم فلسطین از نوار غزه و کرانه باختری را مطرح می‌کنند، در واقع به‌دنبال نابودی کامل مسئله و آرمان فلسطین هستند ضمن آنکه فریبکاری این کشور پیش از این در تمامی مسیرهای سازش آشکار شده است.

رهبر انصار الله یمن با اشاره به حمایت های ترامپ از گسترش سلطه اسرائیل بر اراضی کشورهای عربی تاکید کرد: خود امریکایی‌ها اکنون همه توافقاتی را که تشکیلات خودگردان فلسطین با دشمن اسرائیلی در خصوص موضوع راه حل دو کشوری تحت نظارت و سرپرستی آن‌ها امضا کرده بود، انکار می‌کنند و زیر آن زده اند.

منبع
المیادین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا