سیاسی

برگزاری همایش «دادگاه بین المللی عدل اسلامی» به میزبانی کویت

همایش دو روزه«دادگاه بین المللی عدل اسلامی» وابسته به سازمان همکاری اسلامی به میزبانی کویت برگزار شد.

میدل ایست نیوز: دولت کویت به منظور تشویق کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی به تصویب اساسنامه «دادگاه بین المللی عدل اسلامی»، میزبان همایش عالی‌رتبه نمایندگان کشورهای عضو این سازمان بود.

به گزارش خبرگزاری رسمی کویت، صالح الرقدان نایب رئیس شورای عالی قضایی کویت تأکید کرد این همایش فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربیات و نظرات درباره مسائل حقوقی میان کشورهای اسلامی و تقویت همکاری میان نهادهای قضایی در چارچوب عدالت و انصاف است.

وی تاکید کرد: کشور کویت از کشورهای پیشگام در دعوت به ایجاد «دادگاه عدل اسلامی» به‌عنوان چارچوبی قضایی برای حل اختلافات میان کشورهای اسلامی بوده است و ما بر تعهد خویش برای میزبانی چنین همایش‌هایی و حمایت از علم و دانش در راستای سیاست‌های حکیمانه تأکید داریم.

این مقام کویتی هشدار داد: ادامه تعلل در راه‌اندازی این دادگاه می‌تواند برخی کشورها را در برابر خطرات ناشی از افراط‌گرایی دینی و تعصب نژادی آسیب‌پذیر کند و ما امیدواریم این همایش به بستری برای حمایت از ارزش‌های عدالت، مساوات و احقاق حق در کشورهای اسلامی تبدیل شود.

از سوی دیگر،«جراح جابر الأحمد الصباح» معاون وزیر امور خارجه کویت، نیز طی سخنانی در این همایش دو روزه که عصر روز گذشته پایان یافت، تصریح کرد:این همایش نشان‌ از تعهد مستمر برای ادامه همکاری مشترک جهت فعال‌سازی دادگاه بین المللی عدل اسلامی است چرا که این دادگاه رکن اصلی قضایی سازمان همکاری اسلامی است و هدف آن تحقق عدالت و حاکمیت قانون بر اساس شریعت اسلامی و قواعد حقوق بین‌الملل است.

وی تأکید کرد: این دادگاه به‌عنوان «نهادی حقوقی مستقل» برای حل و فصل اختلافات میان کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی طراحی شده است و تصویب آن موجب تقویت ثبات، تحقق عدالت و دستیابی به توافقات مبتنی بر احترام متقابل خواهد شد.

گفتنی است تلاش ها برای تأسیس این دادگاه به سومین اجلاس سران کشورهای اسلامی در مکه مکرمه در سال ۱۹۸۱ بازمی‌گردد.

منبع
خبرگزاری کویت

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =

دکمه بازگشت به بالا