سیاسی

میزان تلفات و خسارت رژیم صهیونیستی در جنگ غزه

انتشار گزارش‌های جدید درباره تلفات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه حکایت از آن دارد که قریب به 850 نظامی این رژیم کشته، 15 هزار نفر زخمی و میلیون‌ها نفر از ساکنان اراضی اشغالی نیز دچار مشکلات روانی شده‌اند.

میدل ایست نیوز: بر اساس اطلاعات و آمار قسمت توانبخشی در وزارت دفاع رژیم صهیونیستی و ارتش این رژیم، هم‌زمان با گذشت ۵۰۰ روز از جنگ نسل‌کشی در نوار غزه، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، قریب به 850 نظامی این رژیم کشته و ۱۵ هزار نفر مجروح شده‌اند و میلیون ها نفر نیز از پیامدهای روانی این جنگ رنج می‌برند.

به گزارش العربی الجدید، داده‌ها و آمارهای به دست‌آمده از ارتش و وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، تصویری تیره و تار از میزان تلفات و خسارات و بهای سنگینی که سربازان اشغالگر از آغاز جنگ پرداخته‌اند، ارائه می‌کند.

روزنامه عبری‌زبان معاریو در این باره گزارش داد در جنگ غزه ۸۴۶ تن از نیروهای نظامی و امنیتی اسرائیل کشته و بیش از 15 هزار نفر مجروح شده‌اند که از میان این تعداد، ۸۶۰۰ نفر دچار جراحات جسمی شده‌اند و ۷۵۰۰ نفر از نظامیان نیز دچار آسیب‌های روانی، از جمله اختلال اضطراب پس از سانحه، افسردگی و اختلالات سازگاری شده‌اند.

بر اساس آمارهای منتشر شده، ۶۶ درصد از مجروحان، نیروهای ذخیره ارتش ، 17 درصد از سربازان وظیفه و ۱۰ درصد نیز اعضای پلیس این رژیم هستند که به نوعی در جنگ مشارکت داشته‌اند.

از نظر گروه‌های سنی نیز، ۵۱ درصد از آسیب‌دیدگان بین ۱۸ تا ۲۹ سال سن و ۳۰ درصد آنان بین ۳۰ تا ۳۹ سال سن دارند.

بر اساس این آمارها که نشان از شدت درگیری‌ها در نوار غزه است،  1500 نظامی اسرائیلی از آغاز جنگ دو بار مجروح شده‌اند به طوری که برخی از آنان با وجود جراحت دوباره به میان نبرد بازگشته بودند.

در همین ارتباط گزارش اخیر بازرس کل اسرائیل، از پیامدهای روانی نگران‌کننده‌ برای این رژیم حکایت دارد به گونه ای که در آن تصریح شده رژیم تل آویو، تلاش کافی برای مدیریت بحران روانی پیش‌بینی شده و بسیار گسترده انجام نداده است.

بر اساس این گزارش، دست‌کم سه میلیون اسرائیلی ممکن است پس از جنگ دچار علائم افسردگی، اضطراب و اختلال اضطراب پس از سانحه شوند.

بازرس کل ضمن اشاره به کمبودهای شدید در نظام سلامت روانی، همچنین هشدار داده است، اسرائیل برای درمان این تعداد زیاد از آسیب‌دیدگان روانی آماده نیست به‌طوری که فهرست‌های انتظار برای دریافت درمان روانی بسیار طولانی است درحالی‌که مجروحان جسمی باید تحت روندهای طولانی توان‌بخشی، جراحی‌ها، فیزیوتراپی و سایر درمان‌های پزشکی قرار گیرند ضمن آنکه افراد آسیب‌دیده روانی نیز با شرایط پیچیده و دشواری روبه‌رو هستند.

از سوی دیگر کارشناسان سلامت روان در اسرائیل هشدار داده‌اند در سال‌های آینده ممکن است شمار سربازان و غیرنظامیان اسرائیلی که از پیامدهای روانی جنگ رنج می‌برند، به‌شدت افزایش یابد و نظام سلامت را با چالش های عمده و اساسی روبرو کند.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا