سیاسی

دیدار و گفت‌وگوی امیر قطر و رئیس جمهور ایران در تهران

امیر قطر که در کاخ سعد آباد تهران مورد استقبال رئیس جمهور ایران قرار گرفت، با او درباره روابط دوجانبه و راه‌های حمایت از آن گفت‌وگو کرد.

میدل ایست نیوزتمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، امروز چهارشنبه در کاخ سعد آباد تهران مورد استقبال رسمی مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران قرار گرفت.

براساس بیانیه ریاست جمهوری ایران، در این مراسم پس از نواخته شدن سرود ملی دو کشور، مسعود پزشکیان و تمیم بن حمد آل ثانی، از یگان تشریفات سان دیده و سپس هیئت‌های عالی‌رتبه همراه را به یکدیگر معرفی کردند.

دو طرف در کاخ سعد آباد درباره روابط دوجانبه و راه‌های گسترش آن و شماری از تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و مسائل دارای اهمیت مشترک رایزنی کردند.

امیر قطر امروز طی سفری رسمی و در راس هیئتی بلندپایه برای دیدار و رایزنی با مقامات ایرانی وارد تهران شد.

وی در فرودگاه مهرآباد تهران مورد استقبال رسمی عباس علی آبادی، وزیر نیروی ایران قرار گرفت.

تمیم بن حمد آل ثانی، پیش از این به هند سفر و با سران این کشور دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

منبع
ریاست جمهوری ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

دکمه بازگشت به بالا