سیاسی

عربستان به مجمع پارلمانی مدیترانه پیوست

عربستان به مجمع پارلمانی مدیترانه به عنوان ناظر پیوست و این فرصت را، عامل تقویت همکاری میان دو طرف توصیف کرد.

میدل ایست نیوز: عربستان به مجمع پارلمانی مدیترانه به عنوان ناظر پیوست و این فرصت را، عامل تقویت همکاری میان دو طرف توصیف کرد.

به گزارش الخلیج آنلاین، مشعل بن فهم السلمی، نائب رئیس مجلس شورای عربستان در نشست مجمع پارلمانی مدیترانه که در ایتالیا برگزار شد، شرکت کرد.

وی ضمن استقبال از پیوستن مجلس شورای عربستان به مجمع پارلمانی مدیترانه به عنوان ناظر، تاکید کرد که این تصمیم، فرصتی برای تقویت همکاری میان عربستان و کشورهای مدیترانه به ویژه در حوزه پارلمانی و سایر زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و گردشگری است.

السلمی تاکید کرد که این فرصت موجب تبادل تجربه و تقویت همکاری میان کشورهای حوزه دریای مدیترانه و کشورهای عضو شورای همکاری می‌شود.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا