اقتصادیسیاسی

عراق و ایران به دنبال گسترش روابط تجاری

استانداران میسان عراق و خوزستان ایران با یکدیگر دیدار و توافق کردند به زودی تفاهمنامه همکاری بین استان‌های خوزستان ایران و میسان عراق با محوریت گسترش روابط تجاری، تسهیل تردد مسافران و بهبود شرایط معیشتی مرزنشینان به امضا برسد.

میدل ایست نیوز: محمدرضا موالی زاده، استاندار خوزستان ایران امروز شنبه در دیدار با استاندار میسان عراق با اشاره به وجه اشتراک مابین جمهوری اسلامی ایران و عراق بیان کرد: ۲ استان خوزستان و میسان می‌توانند همکاری گسترده‌ای در بخش کشاورزی، صنعت، خدمات و گردشگری سلامت داشته باشند.

به گزارش ایرنا، موالی زاده بیان کرد: امروز پیوند بین کشورهای ایران و عراق به واسطه اربعین حسینی و عشق به اهل بیت (ع) قوی‌تر شده و امیدواریم سفر استاندار میسان به خوزستان، زمینه ساز روابط تجاری و فرهنگی بیشتری شود.

وی گفت: پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری بین استان‌های خوزستان و میسان تهیه شده که بعد از بررسی‌های لازم و موافقت 2 طرف به امضا خواهد رسید که این اقدام گام مهمی در جهت تقویت همکاری‌های دوجانبه و بهبود شرایط زندگی در مناطق مرزی خواهد بود.

استاندار خوزستان ایران بیان کرد: استان خوزستان تجربیات قابل توجهی در زمینه جاده‌سازی، پل سازی و ساختمان سازی دارد که می توان از این ظرفیت ها در استان میسان عراق بهره برد و همچنین این امکان در دانشگاه‌های استان خوزستان وجود دارد که پذیرای دانشجویان عراقی باشند.

موالی زاده با اشاره به رشد قابل توجه کشور عراق نسبت به سال های گذشته گفت: موضوع عمران و آبادانی در استان‌های میسان و بصره به خوبی در حال انجام است و ما از این بابت خوشحال هستیم چرا که کشور عراق، دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس این گزارش به زودی تفاهمنامه همکاری بین استان‌های خوزستان ایران و میسان عراق با محوریت گسترش روابط تجاری، تسهیل تردد مسافران و بهبود شرایط معیشتی مرزنشینان به امضا برسد.

منبع
ایرنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا