سیاسی

آغاز تشییع نمادین پیکر شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در بغداد و استان‌های عراق

مراسم تشییع نمادین پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین در بغداد و شماری از استان‌های عراق آغاز شد.

میدل ایست نیوز: همزمان با برگزاری مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین در  بیروت، مراسم تشییع نمادین آنها در بغداد و شماری از استان‌های عراق هم آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، صدها هزار نفر از شهروندان عراقی امروز مراسم تشییع نمادین پیکرهای سیدحسن نصرالله دبیرکل شهید حزب الله لبنان و سیدهاشم صفی الدین را آغاز کردند.

نیروهای امنیتی به منظور ساماندهی مراسم تشییع و مقابله با هرگونه رویداد غیرمنتظره، در مناطقی که مراسم تشییع نمادین در آنجا برگزار می‌شود مستقر شده‌اند.

این مراسم تشییع نمادین به سوی شهر مقدس کاظمین برگزار می‌شود. نیروهای امنیتی برای تسهیل دسترسی شهروندان به کاظمین، عبور خودروها را از پل الأئمه که بین بغداد و کاظمین قرار دارد ممنوع کرده‌اند و فقط به افراد پیاده اجازه عبور داده می‌شود.

بیشتر بخوانید:

حملات هوایی اسرائیل به لبنان همزمان با تشییع شهیدان نصرالله و صفی الدین

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا