سیاسی

ابوالغیط: اجازه نمی‌دهیم حقوق مشروع فلسطین دوباره پایمال شود

اتحادیه عرب مخالفت خود را با هرگونه طرحی برای کوچاندن فلسطینی‌ها تکرار و اعلام کرد چنین طرح‌هایی دور از واقعیت و مغایر با قوانین بین‌المللی و قوانین بشردوستانه بین‌المللی است.

میدل ایست نیوز: اتحادیه عرب مخالفت خود را با هرگونه طرحی برای کوچاندن فلسطینی‌ها تکرار و اعلام کرد چنین طرح‌هایی دور از واقعیت و مغایر با قوانین بین‌المللی و قوانین بشردوستانه بین‌المللی است.

به گزارش روسیا الیوم، احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب با اشاره به طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا برای کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه گفت، منطقه کشورهای عربی امروزه در لحظه‌ای قرار دارد که شاید خطرناک‌ترین لحظه در تاریخ معاصر خود باشد، زیرا مسئله محوری کشورهای عربی یعنی مسئله فلسطین، در معرض خطر نابودی کامل قرار دارد.

وی تأکید کرد، شرایط کنونی فلسطین چالشی نه فقط برای فلسطینی‌ها بلکه برای همه عرب‌ها است و تصریح کرد فلسطینیان هرگز تنها نخواهند ماند و اجازه داده نخواهد شد دچار فاجعه‌ای دیگر شوند یا مسئله آنها فراموش و حقوق مشروعشان پایمال شود.

دبیرکل اتحادیه عرب در سخنرانی خود در همایش همکاری دیجیتال و توسعه که در پایتخت اردن، امان برگزار شد، تأکید کرد برنامه‌های مربوط به اخراج فلسطینیان «در سطح عربی و بین‌المللی رد شده است، زیرا این برنامه‌ها دور از واقعیت هستند، با قوانین مغایرت دارند و از نظر اخلاقی و انسانی غیرقابل قبول هستند».

ابوالغیط از موضع کشورهای عربی که به ‌طور شفاف مخالفت خود را با اخراج فلسطینیان و هرگونه ظلم به حقوق ثابت فلسطینیان اعلام کرده‌اند، ستایش کرد و بر حق فلسطینیان برای داشتن کشوری مستقل در چارچوب مرزهای چهارم ژوئن 1967 تأکید کرد.

دبیرکل اتحادیه عرب تأکید کرد تمام طرح‌ها و ایده‌هایی که سعی دارند راه حل تشکیل دو کشور یا ستم به فلسطینی‌ها را نادیده بگیرند صرفا باعث طولانی‌تر شدن درگیری‌ها، افزایش تنفر و تشدید رنج‌های مردم منطقه خواهند شد.

بیشتر بخوانید:

حماس: بازسازی غزه باید با توافق ملی صورت گیرد و به خارجی‌ها اجازه مداخله نمی‌دهیم

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا