سیاسی

بریتانیا: به حمایت از بغداد و اربیل در تمامی زمینه‌ها ادامه می‌دهیم

سفیر بریتانیا در بغداد در دیدار با رئیس اقلیم کردستان عراق بر تداوم حمایت کشورش از عراق و اقلیم کردستان عراق در تمامی زمینه‌ها تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق از استیون هیچن، سفیر بریتانیا در بغداد استقبال کرد.

به گزارش شفق نیوز، نچیروان در این دیدار از تلاش‌های هیچن در تقویت روابط لندن با بغداد و اربیل و نقش وی در حمایت از همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف قدردانی و برای این مقام بریتانیایی در انجام مأموریت بعدی آرزوی موفقیت کرد.

از طرفی دیگر سفیر بریتانیا در بغداد از همکاری و حمایت دولت و مردم اقلیم کردستان عراق قدردانی و بر تداوم حمایت کشورش از عراق و اقلیم کردستان عراق در تمامی زمینه‌ها تاکید کرد.

روابط بریتانیا با عراق و اقلیم کردستان عراق و شماری از دیگر مسائل دارای اهتمام مشترک محور دیگر گفت‌وگوهای دو طرف بوده است.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا