اقتصادی

ارزش مبادلات تجاری غیر نفتی امارات و ایتالیا از 11 میلیارد دلار فراتر رفت

مقامات وزارت اقتصاد امارات متحد عربی حجم مبادلات تجاری غیر نفتی با ایتالیا را بیش از 42 میلیارد درهم معادل بیش از 11 میلیارد دلار امریکا برآورد کردند و از برنامه ریزی برای برگزاری یک اجلاس تجاری عالی‌رتبه با هدف تقویت روابط تجاری میان دو کشور در فوریه 2025 خبر دادند.

میدل ایست نیوز: مقامات وزارت اقتصاد امارات متحد عربی همزمان با سفر رسمی شیخ محمد بن زاید آل نهیان به ایتالیا بر عمق روابط دو کشور تاکید کردند و از افزایش بیش از 11 میلیارد دلاری مبادلات تجاری غیر نفتی میان دو کشور خبر دادند.

به گزارش الاتحاد، بر اساس آمار منتشر شده توسط وزارت اقتصاد امارات، ارزش مجموع مبادلات تجاری غیر نفتی بین دو کشور ایتالیا و امارات به جز در بخش خدمات تاپایان سال 2023، حدود 42 میلیارد درهم معادل بیش از 11 میلیارد دلار تخمین زده شده که در مقایسه با دهه گذشته، 160 درصد افزایش داشته است.

وزارت اقتصاد امارات اعلام کرد، میزان مبادلات تجاری غیر نفتی بین دو کشور در سال 2023 در مقایسه با سال 2019، 52 درصد افزایش یافته است بگونه ای که حجم مبادلات تجاری در سال 2019 28.1 میلیارد درهم امارات بوده اما این رقم در سال 2023 به حدود 41.8 میلیارد درهم رسیده است.

این منبع با اشاره به جریان سرمایه گذاری مشترک بین امارات و ایتالیا و فعالیت بیش از 600 شرکت ایتالیایی در امارات تصریح کرد: تجارت و گردشگری نیز از بخش‌های مهم در تقویت روابط اقتصادی بین دو کشور به شمار می آید به طوری که تعداد گردشگران ایتالیایی به امارات در سال 2023 به حدود 210 هزار نفر رسید.

امارات و ایتالیا همچنین پروژه‌هایی در زمینه‌های امنیت، مبارزه با قاچاق انسان و انرژی در چندین کشور آفریقایی اجرا کرده‌اند و قصد دارند در ماه فوریه 2025، یک اجلاس تجاری عالی‌رتبه با هدف تقویت روابط تجاری و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برگزار کنند.

منبع
الاتحاد

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − شش =

دکمه بازگشت به بالا