اقتصادی

توقیف 30 خودرو اوراق شده قاچاق در بند أم قصر

اداره گذرگاه‌های مرزی عراق از توقیف 30 دستگاه خودرو خبر داد که به صورت اوراقی و بدون طی مراحل قانونی و بدون رعایت قوانین وارد کشور شده بود.

میدل ایست نیوز: اداره گذرگاه‌های مرزی عراق از توقیف 30 دستگاه خودرو خبر داد که به صورت اوراقی و بدون طی مراحل قانونی و بدون رعایت قوانین وارد کشور شده بود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، در بیانیه اداره گذرگاه‌های مرزی عراق آمده است، مدیریت گذرگاه بندر أم قصر با همکاری اداره گمرک أم قصر و دریافت حکم قضایی، شش کانتینر 40 فوتی حامل 30 دستگاه خودرو را توقیف کرد.

این خودروها به صورت قطعات جدا شده و بدون رعایت قوانین وارداتی به عراق وارد شدند و از مدل‌هایی هستند که وارد کردن آنها مجاز اعلام نشده است.

این بیانیه می‌افزاید، خودروهای کشف شده پس از صورت برداری، توقیف و تحویل مراجع ذیربط شد تا تدابیر قانونی درباره آنها اجرا شود.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

دکمه بازگشت به بالا