سیاسی

حمله پهپادی ترکیه به شمال عراق و هلاک ۳ عضو پ.ک.ک

در پی حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در منطقه مرزی شهرستان آمیدی در استان دهوک، ۳ تن از اعضای پ.ک.ک به هلاکت رسیدند.

میدل ایست نیوز: در پی حمله هوایی ترکیه به خودرویی در منطقه مرزی شهرستان آمیدی در استان دهوک، یک سرکرده و دو عضو حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) کشته شدند.

به گزارش کردپرس، دستگاه ضد ترور حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق در بیانیەای اعلام کرد که هواپیماهای بدون سرنشین ارتش ترکیه خودرویی متعلق به پ.ک.ک را در نزدیکی روستای ملبرکه در ناحیه چمانکه شهرستان آمیدی استان دهوک هدف قرار دادند.

در نتیجه این حمله، یک سرکرده و دو عضو پ.ک.ک کشته شدند و یکی دیگر از اعضای این گروه نیز مفقود شده است.

تا کنون، رسانه‌های رسمی پ.ک.ک این حمله و تعداد تلفات را تأیید نکرده‌اند و این گروه بیانیه‌ای در این خصوص منتشر نکرده است.

منبع
کردپرس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − دو =

دکمه بازگشت به بالا