خبر اولسیاسی

فؤاد حسین: موضع عراق در قبال سوریه به ایران مرتبط نیست/ تنش میان واشنگتن و تهران بر بغداد تاثیر می‌گذارد

وزیر خارجه عراق گفت که موضع عراق در قبال سوریه به ایران مرتبط نیست و شرایط سوریه و عراق ما را وادار می‌کند تا تعامل خاصی با دمشق داشته باشیم.

میدل ایست نیوز: فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق اطلاعات جدیدی در خصوص سفر اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه به بغداد فاش کرد.

سفر الشیبانی به عراق لغو نشده است

به گزارش الحدث، حسین اعلام کرد سوریه تصمیم گرفت سفر الشیبانی را به تعویق بیاندازد نه آنکه لغو کند. دمشق برای انجام آن ضمانت‌های امنیتی درخواست نکرده است.

وی تاکید کرد موضع عراق در قبال سوریه به ایران مرتبط نیست و شرایط سوریه و عراق ما را وادار می‌کند تا تعامل خاصی با دمشق داشته باشیم.

گروه‌های مسلح عراقی برای ائتلاف تهدید نیستند

وزیر خارجه عراق بیان کرد ما نگران تعامل با دولت جدید امریکا نیستیم.

حسین افزود گروه‌های مسلح در عراق تهدیدی برای حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی نیستند.

وی خاطرنشان کرد: مشخص کردن گروه‌ها و افراد برای استفاده از سلاح می‌تواند مشکل بزرگی برای عراق ایجاد کند.

وزیر خارجه عراق در ادامه تاکید کرد هرگونه تنش میان واشنگتن و تهران بر عراق تاثیر می‌گذارد.

واشنگتن خواستار توقف واردات گاز از ایران شد

وزیر خارجه عراق با اعلام اینکه امریکا مسائل مربوط به فشار بر ایران را با بغداد مطرح کرده است، گفت: واشنگتن از ما خواستار شد تا واردات گاز از ایران را متوقف کنیم.

حسین با ابراز امیدواری نسبت به تداوم گفت‌وگوی راهبردی عراق و امریکا، اظهار داشت زمان خروج نیروهای امریکایی از کشورش تغییری نکرده است.

پیام‌های غیر رسمی امریکا برای خلع سلاح گروه‌های مسلح

وی با اشاره به دریافت پیام‌های غیررسمی از جانب واشنگتن در خصوص وضعیت گروه‌های مسلح اعلام کرد خلع سلاح گروه‌های مسلح به بررسی داخلی نیاز دارد.

توقف حمله گروه‌های مسلح به نیروهای ائتلاف

وزیر خارجه عراق در ادامه گفت گروه‌های مسلح به علت تحولات منطقه حملات خود به نیروهای ائتلاف را متوقف کردند.

حسین بیان کرد عراق تلاش می‌کند تا توازن در روابط بغداد با واشنگتن و تهران را حفظ کند.

تحریم جدیدی از جانب امریکا برای بانک‌های عراقی وضع نشده است

وی با اعلام اینکه هیچ تحریم جدیدی از جانب امریکا علیه بانک‌های عراقی وضع نشده است، تاکید کرد باید از جنگ‌ها و درگیری‌های مسلحانه دوری کنیم.

وزیر خارجه عراق با اشاره به اینکه تهدیدات در خصوص حمله اسرائیل به کشورش همچنان وجود دارد، گفت: تحرکات مشکوک داعش نگرانی‌هایی برای عراق ایجاد کرده است.

حسین در پایان تاکید کرد عراق به توافقات امنیتی با ایران پایبند است.

منبع
الحدث

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا