
میدل ایست نیوز: جنبش مقاومت اسلامی (حماس) امروز شنبه در واکنش به تدابیر اشغالگران برای محدود کردن دسترسی نمازگزاران فلسطینی به مسجدالأقصی در ماه رمضان از فلسطینیها خواست در این ماه مبارک راهی مسجد الاقصی در قدس اشغالی شوند و در آنجا بمانند و اعتکاف کنند.
به گزارش الجزیره، حماس در بیانیهای به مناسبت حلول ماه رمضان اعلام کرد: ما از عموم مردم فلسطین در کرانه باختری، قدس و مناطق اشغالی 1948 میخواهیم که همه توان خود را در این ماه مبارک برای رفتن به مسجد الاقصی، ماندن در آنجا و اعتکاف در این مکان مقدس به کار گیرند.
در ادامه این بیانیه آمده است: باشد که روزها و شبهای ماه مبارک رمضان، زمان عبادت و ایستادگی در برابر دشمن و شهرک نشینان، و زمان دفاع از قدس و مسجدالاقصی باشد تا زمانی که این دو مکان مقدس از لوث وجود اشغالگران پاک شوند.
همچنین حماس از فلسطینیها در سرتاسر سرزمینهای اشغالی خواست بیشترین فعالیت را برای ابراز همبستگی با مردم غزه، کرانه باختری و قدس انجام دهند.
حماس روز سهشنبه نیز قصد رژیم صهیونیستی برای محدود کردن دسترسی فلسطینیها به مسجدالاقصی در ماه رمضان را محکوم کرد و مقابله با با هرگونه تلاش برای آلوده کردن این مکان مقدس و سیطره بر آن را خواستار شد.