خبر اولسیاسی

پیشنهاد مصر برای تمدید ۲ هفته‌ای مرحله اول توافقنامه آتش‌بس در غزه

میانجی‌گران در مصر و قطر برای پرکردن شکاف بین جنبش مقاومت در غزه و رژیم اشغالگر صهیونیستی به منظور ادامه یافتن توافقنامه آتش‌بس تا زمان تکمیل مذاکرات مربوط به انتقال به مرحله دوم آتش‌بس، تلاش می‌کنند.

میدل ایست نیوز: میانجی‌گران در مصر و قطر برای پرکردن شکاف بین جنبش مقاومت در غزه و رژیم اشغالگر صهیونیستی به منظور ادامه یافتن توافقنامه آتش‌بس تا زمان تکمیل مذاکرات مربوط به انتقال به مرحله دوم آتش‌بس، تلاش می‌کنند.

به گزارش العربی الجدید، تلاش میانجی‌گران در میان وقت کشی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص انتقال به مرحله دوم توافقنامه آتش‌بس صورت می‌گیرد و اخیرا نیز تل آویو پیشنهاد کرده است مرحله نخست توافقنامه به مدت 42 روز تمدید شود و آزادی اسرای صهیونیست ادامه پیدا کند بدون آن که رژیم صهیونیستی تعهدی برای پایان دادن به جنگ و عقب نشینی کامل از نوار غزه ارائه کند.

جنبش حماس این پیشنهاد را رد کرده است.

به گفته یک منبع مصری، طی ساعات اخیر میانجی‌گران در مصر پیشنهاد کردند مرحله نخست توافقنامه به مدت دو هفته تمدید و طی آن مذاکرات درباره مرحله دوم از سرگرفته شود و جنبش حماس در دو نوبت، هر بار سه اسیر صهیونیست را تحویل دهد به طوری که در هر نوبت یکی از اسرا زنده باشد و به همراه اجساد دو اسیر صهیونیست تحویل داده شود.

در مرحله نخست توافقنامه آتش‌بس و مبادله اسرا که 42 روز ادامه یافت 25 اسیر زنده رژیم صهیونیستی آزاد شدند و اجساد هشت اسیر دیگر که در عملیات این رژیم در غزه جان خود را از دست دادند، تحویل داده شد. ۵ کارگر تایلندی هم در مرحله نخست توافقنامه آتش بس آزاد شدند.

یک منبع مصری گفت به احتمال زیاد حماس با پیشنهاد قاهره موافقت خواهد کرد و میانجی‌گران مصری امید زیادی به دولت امریکا دارند که بتواند با فشار آوردن بر نتانیاهو مانع ازسرگرفته شدن جنگ در غزه شود.

منبع
العربی الجدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =

دکمه بازگشت به بالا