سیاسی

حمله بالگرد ترکیه‌ای به مواضع «پ.ک.ک» در استان دهوک

یک بالگرد ارتش ترکیه مواضع متعلق به حزب کارگران کردستان در مرزهای استان دهوک در کردستان عراق را هدف حمله قرار داد در حالی که نیروهای حزب کارگران نیز به این حملات پاسخ دادند.

میدل ایست نیوز: یک فروند بالگرد ارتش ترکیه مرزهای کوه «لینکی» در استان دهوک در شمال عراق را گلوله باران کرد در حالی که جنگجویان حزب کارگران کردستان « پ ک ک» نیز به منبع آتش پاسخ دادند.

به گزارش رووداو، این حمله که حدود ساعت 01:04 بامداد یکشنبه دوم مارس 2025 به کوه لینکی در ناحیه دیرالوک از توابع العمادیه در استان دهوک انجام گرفت، هشتمین حمله نیروهای نظامی ترکیه به مواضع این حزب از زمان فراخوان عبدالله اوجالان برای صلح بوده است.

شاهدان از وقوع درگیری های شدید در این منطقه مرزی و شنیده شدن صدای شلیک مستمر گلوله خبر دادند که باعث باعث نگرانی شدید ساکنان شد.

اخبار و گزارش های اولیه حکایت از آن دارد که این حملات و درگیری ها کشته در پی نداشته است.

در همین حال، تا کنون هیچ اطلاعاتی از سوی ارتش ترکیه یا حزب کارگران کردستان در مورد این نبرد منتشر نشده است.

از زمان فراخوان رهبر حزب کارگران کردستان، این هشتمین حمله ارتش ترکیه در اقلیم کردستان است که دو مورد آن در مرز استان اربیل و شش مورد دیگر در استان دهوک رخ داده است.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 20 =

دکمه بازگشت به بالا