سیاسی

بازداشت یکی از سرکردگان داعش در نینوا

سازمان الحشد الشعبی عراق امروز شنبه از بازداشت یکی از سرکردگان برجسته گروه تروریستی داعش پس از احضار او در استان نینوا خبر داد.

میدل ایست نیوز: سازمان الحشد الشعبی عراق امروز شنبه از بازداشت یکی از سرکردگان برجسته گروه تروریستی داعش پس از احضار او در استان نینوا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، در بیانیه الحشد الشعبی آمده است که این تروریست در پی کمین نیروهای الحشد در یکی از ورودی‌های دشت نینوا بازداشت شد.

در بیانیه این سازمان اشاره شده است که این تروریست در چند عملیات تروریستی علیه نیروهای امنیتی شرکت داشت.

تروریست مذکور همچنین در دیوان عضوگیری برای گروه تروریستی داعش نیز فعالیت داشت.

نیروهای امنیتی عراق برای اطمینان از عدم ظهور مجدد داعش و عناصر فراری آن، به جستجو، پاکسازی و تعقیب بقایای داعش در سراسر کشور ادامه می‌دهند.

گفتنی است عناصر باقی مانده‌ای از داعش هنوز در مناطقی از بغداد، صلاح الدین، دیالی، کرکوک، نینوا، الانبار و… فعالیت دارند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا