سیاسی

سربازان رژیم صهیونیستی وارد منطقه رامیا در جنوب لبنان شدند

سربازان رژیم صهیونیستی بامداد امروز وارد منطقه رامیا در جنوب لبنان شدند و تمامی خانه‌های سیار را بازرسی کردند و مدرسه‌ای در این منطقه را هدف قرار دادند.

میدل ایست نیوز: سربازان رژیم صهیونیستی بامداد امروز وارد منطقه رامیا در جنوب لبنان شدند و تمامی خانه‌های سیار را بازرسی کردند و مدرسه‌ای در این منطقه را هدف قرار دادند.

به گزارش روسیا الیوم، خبرنگار این پایگاه خبری اعلام کرد نیروهای این رژیم وارد این منطقه واقع در شهرستان بنت جبیل شدند.

این منابع احتمال دادند سربازان رژیم صهیونیستی ممکن است تمامی خانه‌های پیش‌ساخته آماده سکونت را تخریب کرده باشند.

در همین راستا خبرگزاری رسمی لبنان اعلام کرد نیروهای رژیم اشغالگر به سمت مدرسه‌ای در این منطقه تیراندازی کردند و تعدادی از جوانان در این تیراندازی جان سالم به در بردند.

در تاریخ بیست و هفتم نوامبر سال گذشته توافق آتش‌بسی میان رژیم صهیونیستی و لبنان به امضا رسید که به بیش از 14 ماه درگیری میان ارتش رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان پایان داد.

گفتنی است در روزهای اخیر، حملات رژیم صهیونیستی و به لبنان افزایش یافته است.

روز گذشته فرماندهی ارتش لبنان خبر داد پس از مفقود شدن یکی از نظامیان ارتش لبنان، مشخص شد که نیروهای اسرائیلی در زمانی که او لباس غیرنظامی به تن داشت در روستای کفرشوبا به او شلیک کردند که در پی این تیراندازی او مجروح شد و سپس او را به اراضی اشغالی فلسطین بردند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا