سیاسی

وال استریت ژورنال از اهداف پنهان حملات به یمن پرده برداشت

روزنامه امریکایی وال استریت ژورنال در تشریح اهداف حملات جدید علیه یمن مدعی شد یکی از این اهداف پیامی برای تهران است مبنی بر اینکه ممکن است هدف بعدی، ایران باشد.

میدل ایست نیوز: وال استریت ژورنال اهداف حمله کنونی به یمن را اعلام کرد.

به گزارش الحدث، این روزنامه امریکایی تصریح کرد هدف اول از این حملات، هدف قرار دادن سکو‌های شلیک موشک‌های انصارالله است که به منظور حملات جدید علیه کشتی‌ها در دریاها به سمت ساحل منتقل می‌شوند.

وال استریت ژورنال افزود هدف دوم از این حملات، هدف قرار دادن فرماندهان «مخفی شده» انصارالله است.

این روزنامه امریکایی مدعی شد هدف سوم از این حملات، پیامی برای ایران است مبنی بر اینکه ممکن است هدف بعدی تهران باشد.

در همین راستا اکسیوس به نقل از یک مقام صهیونیست اعلام کرد واشنگتن پیشتر تل آویو را در جریان حمله به یمن قرار داده بود.

گفتنی است شب گذشته امریکا مناطقی در یمن را هدف قرار داده است که بنا بر اعلام رسانه‌های انصارالله در پی این حملات 31 نفر شهید و 101 نفر مجروح شدند.

منبع
الحدث

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا