خبر اولسیاسی

دیدار مشاور امنیت ملی امارات با رئیس سیا در واشنگتن

مشاور امنیت ملی امارات که به امریکا سفر کرده است، با رئیس سازمان اطلاعات مرکزی امریکا دیدار و درباره روابط دو جانبه و شماری از موضوعات بین‌المللی دارای اهمیت مشترک گفت‌وگو کرد.

میدل ایست نیوز: طحنون بن زاید آل نهیان، مشاور امنیت ملی امارات که به امریکا سفر کرده است، با جان راتکلیف، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی امریکا (سیا) دیدار کرد.

بن زاید در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که در دیدار با راتکلیف روابط دو جانبه میان دو کشور و شماری از موضوعات بین‌المللی دارای اهمیت مشترک از جمله تحولات مرتبط با فناوری نوین و هوش مصنوعی و نقش آن‌ها در حفظات از جوامع و امنیت داده‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه به اهتمام دو کشور به تقویت همکاری دو جانبه در راستای تحکیم امنیت و ثبات و حمایت از توسعه و شکوفایی در منطقه و جهان اشاره کرد.

این مقام اماراتی پیشتر با هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی امریکا دیدار کرد.

بن زاید و لوتینک در این دیدار درباره راه‌های تقویت همکاری‌های مالی و سرمایه‌گذاری بین دو کشور به ویژه در زمینه‌های فناوری، هوش مصنوعی، انرژی و زیرساخت‌ها گفت‌وگو کردند.

وی در ادامه به تلاش دو کشور برای توسعه شراکت اقتصادی راهبردی و حمایت از منافع مشترک و روابط راهبردی امارات و امریکا اشاره کرد.

مشاور امنیت ملی امارات همچنین با دیوید ساکس، مشاور ویژه امور هوش مصنوعی و ارز‌های دیجیتال امریکا دیدار و درباره، تاثیر تحول ‌آفرین هوش مصنوعی در بخش‌های مختلف و نقش رو به رشد ارز‌های دیجیتال در بازسازی سیستم‌های مالی و فرصت‌های سرمایه گذاری که توسط این ابتکار‌ها ایجاد می‌شود، گفت‌وگو کرد.

وی در ادامه بیان کرد با تسریع روند پیشرفت فناوری، تقویت همکاری و ایجاد استراتژی‌های پیش‌بینی‌کننده همچنان به عنوان پایه‌ای اساسی برای تحریک توسعه پایدار و دستیابی به تاثیرات بلندمدت باقی می‌ماند.

بن زاید در این سفر با مایکل والتز، مشاور امنیت ملی امریکا نیز دیدار کرد.

دو طرف در این دیدار درباره شراکت امریکا و امارات در امور مختلف به ویژه فناوری نوین، هوش مصنوعی، انرژی، زیرساخت، همکاری در سرمایه گذاری مشترک و تلاش‌های جاری برای تقویت حمایت از امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کردند.

بن زاید بیان کرد امارات و امریکا برای مقابله با چالش‌های جاری و بهره ‌برداری از فرصت‌های توسعه و شکوفایی تلاش می‌کنند.

منبع
ایکس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا