در گفتوگوی تلفنی وزرای خارجه مصر و لبنان عنوان شد؛تاکید مصر بر عقبنشینی فوری و کامل نیروهای رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان
وزیر خارجه مصر در گفتوگوی تلفنی با همتای لبنانی خود پایبندی به توافق توقف اعمال خصمانه در جنوب لبنان و عقبنشینی فوری و کامل نیروهای اسرائیلی از آن را ضروری دانست.

میدل ایست نیوز: بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر و یوسف رجی، وزیر خارجه لبنان با یکدیگر گفتوگو کردند.
بر اساس بیانیه وزارت خارجه مصر، در این تماس تلفنی درباره تحولات اخیر جنوب لبنان و آخرین تحولات در خصوص تشدید تنش نگران کننده در این منطقه و تنش و بیثباتی در خاورمیانه که منجر به افزایش وضعیت متشنج در منطقه میشود، گفتوگو صورت گرفت.
عبدالعاطی در این تماس تلفنی نسبت به خطرات کشانده شدن به دایره تشدید تنش که ممکن است منجر به افزایش بیثباتی در منطقه شود، هشدار داد.
وی در ادامه بر موضع حمایت مصر از لبنان و نهادهای ملی و ثبات آن در مقابله با چالشهای امنیتی و مخالفت این کشور با هرگونه اقدامات که بر امنیت و ایمنی و ثبات ملت لبنان تاثیر بگذارد، تاکید کرد.
وزیر خارجه مصر همچنین اجرا و پایبندی به توافق توقف اعمال خصمانه در جنوب لبنان و عقب نشینی فوری و کامل نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان و توانمندسازی ارتش لبنان برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ را ضروری و اجرای کامل و همزمان این قطعنامه از جانب تمام طرفها بدون تبعیض را مهم دانست.