سیاسی

اردن ایجاد آژانس ویژه کوچاندن فلسطینیان را توسط رژیم صهیونیستی، به شدت محکوم کرد

وزارت امور خارجه و امور مهاجران اردن، اعلام رژیم صهیونیستی مبنی بر ایجاد یک آژانس ویژه با هدف کوچاندن فلسطینیان تحت عنوان«مهاجرت داوطلبانه» از نوار غزه را محکوم کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه اردن ایجاد آژانس ویژه با هدف کوچاندن فلسطینیان را همزمان با تصویب کابینه امنیتی سیاسی رژیم صهیونیستی برای جدا کردن ۱۳ محله و اختصاص آنها به ساخت شهرک های غیرقانونی در کرانه باختری را با هدف نهادینه سازی و قانونی ساختن شهرک سازی، به شدیدترین لحن محکوم کرد.

به گزارش الرای، وزارت خارجه اردن تاکید کرد، تمام اقدامات اسرائیل با هدف تهدید هویت و وجود فلسطینیان در سرزمین خودشان ، باطل است و نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قوانین بشردوستانه بین‌المللی و بخشی از اقداماتی به شمار می آید که جنایت کوچ اجباری فلسطینیان از سرزمین اشغالی آنها را تشکیل می‌دهد.

در همین ارتباط،«سفیان القضاه»، سخنگوی رسمی وزارت خارجه اردن بر مخالفت مطلق و قاطع اردن با این تصمیم اسرائیل و محکومیت آن تاکید کرد و آن را نقض قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه سازمان ملل متحد، به ویژه قطعنامه شماره ۲۳۳۴ شورای امنیت قلمداد کرد که هرگونه اقدام اسرائیل با هدف تغییر ترکیب جمعیتی، ماهیت و وضعیت سرزمین‌های اشغالی سال 1967 از جمله شرق قدس را محکوم می‌کند.

وزارت خارجه اردن افزود: رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری نیز بر غیرقانونی بودن اشغال شهرک‌ها و الحاق آنها به سرزمین‌های اشغالی فلسطین و مخالفت با کوچاندن فلسطینیان در داخل یا خارج از وطن خود تاکید کرده است .

سخنگوی وزارت خارجه اردن از جامعه بین‌المللی خواست تا مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود را انجام دهد و اسرائیل را ملزم به توقف فوری تجاوز به غزه و تشدید خطرناک اقداماتش در کرانه باختری اشغالی وادار کند و حقوق مشروع مردم فلسطین برای ایجاد یک کشور مستقل در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی شرق قدس را محقق سازد.

منبع
الرای

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا