خبر اولسیاسی

مذاکرات مقامات روسی و امریکایی در ریاض

ریاض، پایتخت عربستان بار دیگر میزبان مذاکرات میان مقامات روسی و امریکایی به منظور پایان دادن به بحران اوکراین است.

میدل ایست نیوز: خبرگزاری روسی تاس از آغاز مذاکرات میان هیئت‌های روسی و امریکایی در ریاض برای بررسی پایان دادن به جنگ اوکراین خبر داد.

به گزارش الحره، پس از گفت‌وگوهای هیئت امریکایی با دیپلمات‌های اوکراینی در روز یکشنبه، هیئت امریکایی در چارچوب مذاکرات با هدف گام برداشتن در جهت آتش بس در دریای سیاه و پایان دادن به جنگ در اوکراین، در ریاض با مقامات روسیه دیدار می‌کند.

این مذاکرات همزمان با تشدید تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا برای توقف حملات بیش از سه ساله روسیه به اوکراین انجام می‌شود.

در هفته گذشته، ترامپ به طور مفصل با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت‌وگو کرده بود.

بنا بر اعلام رویترز، یک منبع آگاه از برنامه‌های امریکا در باره مذاکرات اعلام کرد اندرو بیک، مسئول امور اروپا در شورای امنیت ملی امریکا و مایکل آنتون، رئیس واحد برنامه‌ریزی سیاست‌ها در وزارت خارجه امریکا ریاست هیئت امریکا را بر عهده دارند.

این دو مقام امریکایی روز یکشنبه با مقامات اوکراینی دیدار کردند و امروز با مقامات روسیه دیدار می‌کنند.

کاخ سفید خاطر نشان کرد هدف از این مذاکرات دستیابی به آتش بس در دریای سیاه به منظور اجازه دادن به آزادی دریانوردی است.

منبع
الحره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 9 =

دکمه بازگشت به بالا