خبر اولسیاسی

مقتدی صدر اعلام کرد در انتخابات شرکت نخواهد کرد

مقتدی صدر شامگاه پنجشنبه اعلام کرد در فرایند انتخاباتی شرکت نخواهد کرد.

میدل ایست نیوز: سیدمقتدی صدر رهبر جریان ملی شیعی شامگاه پنجشنبه اعلام کرد در فرایند انتخاباتی شرکت نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، صدر در پاسخ به سئوالی درباره نقش اعضای جریان ملی شیعی در بحبوحه تلاش‌ها به منظور آماده شدن برای شرکت در انتخابات پارلمانی امسال عراق گفت در فرایند انتخاباتی شرکت نخواهد کرد.

در پیامی که مقتدی صدر منتشر کرد آمده است، سپاس خدای را که ما را از قوم فاسد نجات داد… همه بدانند تا زمانی که فساد وجود دارد من در فرایند ناقص انتخابات که در آن فقط منفعت‌گرایی و طایفه‌گرایی و نژادگرایی و حزب گرایی وجود دارد و از دغدغه‌های مردم و فجایعی که در منطقه می‌گذرد به دور است، شرکت نخواهم کرد. 

صدر هدف از فجایع منطقه را گرفتار کردن عراق در آتشی دانست که راه فرار نداشته باشد. 

در ادامه پیام مقتدی صدر آمده است: من همچنان به فرمانبرداری حامیان مردمی جریان ملی شیعی امیدوارم از این رو همانطور که زمانی آنان را به رای دادن امر کردم، اکنون همه آنها را از رأی دادن و نامزد شدن در انتخابات که در حکم یاری در گناه است، نهی می‌کنم. 

صدر افزود: ما همچنان دوستدار عراق باقی خواهیم ماند و جان خود را فدای آن می‌کنیم و در این کار به هیچ وجه کوتاهی نمی‌کنیم.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − یک =

دکمه بازگشت به بالا