اجتماعیسیاسی

خروج ۱۸۶ خانوار عراقی از اردوگاه الهول سوریه

۱۸۶ خانواده عراقی اردوگاه الهول واقع در استان الحسکه سوریه را به سمت خاک عراق ترک کردند.

میدل ایست نیوز: ۱۸۶ خانواده عراقی امروز شنبه اردوگاه الهول واقع در استان الحسکه سوریه را به سمت خاک عراق ترک کردند.

به گزارش شفق نیوز، شکری الحجی، مسئول دفتر خروج در این اردوگاه اعلام کرد این سری، هفتمین سری از خروج عراقی از اردوگاه الهول از آغاز سال جاری و بیست و چهارمین سری از آغاز خروج عراقی‌ها از این اردوگاه است.

الحجی با اشاره به خروج ۶۸۱ نفر از عراقی‌ها از این اردوگاه در امروز گفت هدف از این کار در سال جاری این است که تمامی خانواده‌های عراقی مایل به بازگشت به کشور خود با هماهنگی نیروهای دموکراتیک سوریه و دولت عراق از اردوگاه الهول خارج شوند.

خبرنگار این پایگاه خبری نیز گزارش داد حدود ۲۰ اتوبوس عراقی‌های خارج شده از اردوگاه الهول را از طریق گذرگاه مرزی الیعربیه در شرق الحسکه، به خاک عراق منتقل کردند.

وی اشاره کرد جنگنده‌ها و بالگرد‌های ائتلاف بین‌المللی در چارچوب اقدامات امنیتی شدید برای تضمین ورود امن اتوبوس‌ها به عراق در آسمان‌های این منطقه به پرواز در آمدند.

پیشتر در دوازدهم مارس، 161 خانواده عراقی اردوگاه الهول در سوریه را ترک کردند.

در نهمین ماه از سال گذشته وزارت مهاجرت عراق با اشاره به بازگشت 4 هزار آواره عراقی از اردوگاه الهول، اعلام کرد که 20 هزار عراقی در این اردوگاه حضور دارند.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 4 =

دکمه بازگشت به بالا