عضو دفتر سیاسی حزب دموکرات :حزب دموکرات کردستان عراق برای تسریع در تشکیل دولت از برخی مناصب خود میگذرد
یکی از مقامات حزب کردستان عراق با تصریح به اینکه حزب متبوعش حاضر است قید برخی مناصب را برای تسریع در تشکیل دولت در اقلیم کردستان بزند، از وجود نوعی تفکر میهن پرستانه افراطی خبر داد که نظام فدرالی و شراکت کردها در فرآیند سیاسی عراق را برنمیتابد.

میدل ایست نیوز: رئیس دفتر اجرایی دفتر سیاسی حزب دموکرات کردستان تاکید کرد این حزب بهمنظور حفظ منافع ملی و تسریع در تشکیل دولت، حاضر است از برخی مناصب خود چشمپوشی کند و آنها را به دیگر طرفها واگذار کند.
به گزارش کردپرس، «فاضل میرانی» رئیس دفتر اجرایی دفتر سیاسی حزب دموکرات کردستان اعلام کرد: این حزب در دولت آینده، به منظور حفظ منافع ملی و تسریع در تشکیل دولت، از برخی مناصب خود چشمپوشی کرده و آنها را به دیگر طرفها واگذار خواهد کرد.
فاضل میرانی، رئیس دفتر اجرایی دفتر سیاسی حزب دموکرات کردستان، در جریان یک مصاحبه تلویزیونی با شبکه الشرقیه نیوز، به بررسی آخرین تحولات منطقه، عراق و اقلیم کردستان و همچنین تاریخ مبارزات سیاسی کردها پرداخت.
فاضل میرانی اظهار داشت، گفتوگوها بین دو حزب اصلی اقلیم کردستان برای تشکیل دولت همچنان ادامه دارد.
وی اشاره کرده است: نتیجه انتخابات تأیید کرده است نخستوزیر باید از حزب پیروز اول انتخاب شود و مشخص است که مجموع آرای حزب دمکرات بهتنهایی برابر با مجموع آرای تمامی احزاب و طرفهای دیگر در انتخابات اخیر بوده است.
او گفت: گاهی واقعیتهای موجود ما را ملزم میکند که یک طرف، کمتر از سهم واقعی خود را دریافت کند، موضوع تصدی ریاست اقلیم کردستان، در برابر مذاکرات برای بهدست آوردن پست ریاستجمهوری عراق مطرح شده و این مسأله، یک توافق ویژه میان حزب دمکرات و اتحادیه میهنی بوده که پیشتر بر سر آن توافق شده است. اما در هر شرایط جدید، ممکن است بحثهای جدیدی نیز مطرح شود.
فاضل میرانی همچنین تأکید کرد: مسئولان بلندپایه بغداد باید بدانند که کردها فقط برای حقوق و امتیازات مادی مبارزه نکردهاند، بلکه برای این جنگیدهایم که در عراق شریک و برابر باشیم.
وی با ابراز تأسف از برخی رویکردها، گفت همچنان نوعی تفکر شوونیستی وجود دارد که نظام فدرالی و شراکت کردها در فرآیند سیاسی عراق را برنمیتابد.