سیاسی

طرح جامع امنیتی برای تأمین امنیت و خدمات در نجف اشرف در ایام عید فطر

پلیس نجف اشرف از تدوین یک طرح جامع امنیتی در این استان با هدف تأمین امنیت و ارائه خدمات به شهروندان در ایام عید فطر خبر داد.

میدل ایست نیوز: پلیس نجف اشرف از تدوین یک طرح جامع امنیتی در این استان با هدف تأمین امنیت و ارائه خدمات به شهروندان در ایام عید فطر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، سرهنگ «مفید سالم الطاهر»، سخنگوی فرماندهی پلیس نجف اشرف، اعلام کرد: این طرح امنیتی شامل مجموعه‌ای از تدابیر امنیتی و خدماتی است که با هماهنگی دقیق بین نهادهای ذی ربط تدوین شده و مبتنی بر تقویت گسترده نیروهای امنیتی در مناطق مختلف استان، به ویژه در مکان‌هایی نظیر اماکن عبادی، مرقد مطهر امام علی (علیه‌السلام)، مسجد کوفه، قبرستان وادی السلام و دیگر مکان‌هایی است که شاهد تجمعات بزرگ هستند.

وی افزود: این طرح توجه ویژه‌ای به اماکن تفریحی استان، مانند پیاده رو‌های گردشگری در نزدیکی رودخانه کوفه، داشته است به طوری که گشتی‌های پلیس برای تقویت حفاظت و تضمین ایمنی شهروندان در طول روزهای عید در سواحل این رودخانه مستقر خواهند شد.

سرهنگ الطاهر تاکید کرد: فرماندهی پلیس نجف اشرف بر تعهد خود برای ایجاد فضایی امن و راحت برای شهروندان تاکید دارد و از همه شهروندان می‌خواهیم با دستگاه‌های امنیتی همکاری کنند و به دستورالعمل‌ها پایبند باشند تا موفقیت طرح و دستیابی به بالاترین سطح امنیت و خدمات در این مناسبت مبارک تضمین شود.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

دکمه بازگشت به بالا