اقتصادیخبر اول

استقبال مصر از تصویب کمک مالی 4.3 میلیارد دلاری اتحادیه اروپا

مصر از تصویب کمک مالی 4.3 میلیارد دلاری اتحادیه اروپا در پارلمان این اتحادیه به عنوان دومین بخش از بسته حمایتی کلی اختصاص یافته به قاهره، استقبال کرد.

میدل ایست نیوز: قاهره از تصویب قرائت اول تصمیم پارلمان اروپا مبنی بر ارائه دومین بخش از بسته حمایتی مالی کلان اتحادیه اروپا به ارزش 4 میلیارد یورو معادل 4.3 میلیارد دلار به مصر استقبال کرد.

به گزارش سی ان ان، بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر در تماس تلفنی «روبرتا متسولا»، رئیس پارلمان اروپا با وی، از تصویت ارائه بسته حمایتی مالی به مصر تقدیر کرد و طرف اروپایی نیز این موضوع را به وزیر خارجه مصر تبریک گفت.

وزارت امور خارجه مصر روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: قاهره تصویب تصمیم پارلمان اروپا را با اکثریت 452 عضو، با هدف ارائه دومین بخش از بسته حمایتی مالی به مصر را نشانه قدردانی عمیق اتحادیه اروپا و نهادهای آن از مشارکت راهبردی و جامع با مصر قلمداد می کند.

این بیانیه افزود: این اقدام، قدردانی از تلاش های رئیس جمهور مصر در حمایت از امنیت و ثبات در منطقه و نقش مهمی است که مصر در منطقه به عنوان رکن ثبات در مناطق خاورمیانه، جنوب مدیترانه و قاره آفریقا ایفا می کند ضمن آنکه اتحادیه اروپا نیز برای تکمیل مسیر موفقیت آمیز مصر در توسعه و نوسازی پافشاری دارد.

گفتنی است اقدامات مربوط به پرداخت اولین بخش از بسته حمایتی مالی اروپا به مصر به ارزش یک میلیارد یورو در دسامبر گذشته به پایان رسید و انتظار می رود دومین بخش نیز ظرف 27 روز تصویب شود.

دو طرف در مارس 2024، توافق نامه های مشارکت راهبردی و جامع امضا کردند که بر اساس آن، این اتحادیه 7.4 میلیارد یورو در قالب وام های ترجیحی، کمک ها و سرمایه گذاری ها با هدف تقویت همکاری در زمینه های انرژی های تجدیدپذیر، تجارت و امنیت به مصر ارائه خواهد کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا