سیاسی

انصارالله: ناو هواپیمابر هری ترومن امریکا را هدف قرار دادیم

سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد این جنبش شب گذشته ناو هواپیمابر امریکایی هری ترومن و تعدادی دیگر از شناورها را با موشک‌های کروز هدف قرار داده است.

میدل ایست نیوز: سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد این جنبش شب گذشت ناو هواپیمابر امریکایی هری ترومن و تعدادی دیگر از شناورها را با موشک‌های کروز و پهپاد هدف قرار داده است.

به گزارش روسیا الیوم، محمد عبدالسلام در بیانیه‌ای اعلام کرد، در پاسخ به تجاوزات امریکا به کشورمان، نیروی دریایی و نیروی موشکی و نیروی پهپادی یمن شناورهای نظامی دشمن از جمله ناو هواپیمابر هری ترومن را با استفاده از موشک‌های کروز و پهپاد در دریای سرخ هدف قرار دادند.

بر اساس این بیانیه، حملات به ناو هواپیمابر ترومن و دیگر شناورها، سومین حمله انصارالله به اهداف امریکایی در دریای سرخ در 24 ساعت اخیر بوده است.

این بیانیه تاکید می کند، عملیات نیروهای مسلح یمن علیه شناورهای امریکایی در منطقه عملیاتی دریای سرخ با شدت بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد.

در بیانیه انصارالله تاکید شده است، نیروهای مسلح یمن با هدف متوقف کردن کشتار جمعی مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه که در مقابل چشم و گوش عرب‌ها و مسلمانان و جهانیان صورت می‌گیرد، به جلوگیری از حرکت کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ و دریای عرب ادامه می‌دهند و این عملیات جز با توقف تجاوز به غزه و لغو محاصره آن، متوقف نخواهد شد.

شب گذشته همچنین امریکا نقاط مختلفی از یمن را با موشک هدف قرار داد.

بیشتر بخوانید:

حملات هوایی جدید امریکا به الحدیده و صعده در یمن

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =

دکمه بازگشت به بالا