سیاسی

ارتش اردن تلاش برای قاچاق مواد مخدر از سوریه را خنثی کرد

نیروهای نظامی اردن، تلاش برای نفوذ و قاچاق مواد مخدر از سمت خاک سوریه به اردن را در مرز شرقی کشور ناکام گذاشتند.

میدل ایست نیوز: نیروهای نظامی اردن، امروز شنبه، تلاش برای نفوذ و قاچاق مواد مخدر از سمت خاک سوریه به اردن را در مرز شرقی کشور ناکام گذاشتند.

به گزارش روسیا الیوم، یک منبع نظامی مسؤول در ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح اردن اعلام کرد که نیروهای مرزبانی با هماهنگی دستگاه‌های امنیتی و اداره مبارزه با مواد مخدر، موفق شدند تلاش برای نفوذ و قاچاق مقادیر زیادی مواد مخدر را خنثی کنند.

این منبع تاکید کرد که نیروهای مسلح اردن به استفاده از تمامی توانایی‌ها و امکانات خود برای جلوگیری از هرگونه عملیات نفوذ و قاچاق، به منظور حفظ امنیت و ثبات اردن ادامه خواهند داد.

پیش‌تر و در تاریخ ۶ مارس، نیروهای مرزبانی اردن با گروه‌های مسلح قاچاقچی در مرز شمالی کشور، درگیر شدند.

این درگیری به کشته شدن چهار نفر از قاچاقچیان منجر شد و سایر افراد به عمق خاک سوریه عقب‌نشینی کردند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا