اقتصادیخبر اولسیاسی

خروج نظامیان ترکیه از عراق و احقاق حق‌آبه؛ دستورکار سفر السودانی به آنکارا

نخست‌وزیر عراق در سفر قریب الوقوع و حساس خود به آنکارا، پرونده‌های امنیتی و اقتصادی از جمله خروج نظامیان ترکیه از خاک عراق و احقاق حق‌آبه کشورش را در صدر مطالبات قرار خواهد داد.

میدل ایست نیوز: تحلیل‌گر سیاسی عراقی تصریح کرد محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق در سفر قریب الوقوع خود به آنکارا، پرونده‌های امنیتی و اقتصادی، به‌ویژه خروج نیروهای ترکیه از عراق و موضوع آب را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

به گزارش المعلومه، «هیثم الخزعلی»، تحلیل‌گر سیاسی عراقی اعلام کرد: در سفر آتی محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، به آنکارا، موضوعات امنیتی و اقتصادی، به‌ویژه خروج نیروهای ترکیه از عراق و موضوع آب در اولویت قرار خواهند داشت.

الخزعلی گفت: سفر قریب‌الوقوع محمد شیاع السودانی به ترکیه در روزهای آینده، به‌ویژه در سایه شرایط امنیتی پیچیده منطقه، از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.

وی افزود: مذاکرات بین السودانی نخست وزیر عراق و رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، بر جنبه امنیتی متمرکز خواهد بود و برجسته‌ترین موضوعاتی که طی این دیدار مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت، حضور نظامی ترکیه در داخل عراق خواهد بود به‌ویژه اینکه بعد از اعلام حزب کارگران کردستان مبنی بر تحویل سلاح‌های خود، دیگر توجیهی برای حضور نظامیان ترکیه در خاک عراق وجود ندارد.

الخزعلی خاطرنشان کرد: پرونده آب، به‌ویژه سهم عراق از رودخانه‌های دجله و فرات در بحبوحه بحران خشکسالی که عراق با آن مواجه است و همچنین پروژه جاده توسعه بین عراق و ترکیه، از برجسته‌ترین پرونده‌هایی خواهد بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

منبع
المعلومه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

دکمه بازگشت به بالا