
میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه هشدار داد که جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود واکسن فلج اطفال به این باریکه، تهدیدی جدی به شمار میرود و همچون یک بمب ساعتی، خطر شیوع گسترده این بیماری را به همراه دارد.
به گزارش آناتولی، این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد که اگر ممانعت تلآویو از ورود واکسنها به غزه ادامه یابد، بیش از ۶۰۰ هزار کودک در نوار غزه در معرض خطر فلج دائمی و ناتوانیهای مزمن خواهند بود.
وزارت بهداشت فلسطین همچنین افزود که این اقدام، به معنای نابودی کامل تلاشهای گذشته در زمینه مقابله با بیماری است و پیامدهای فاجعهبار و خطرناک را برای سیستم بهداشتی ناتوان غزه به دنبال خواهد داشت.
این وزارتخانه در ادامه از سازمانها و نهادهای بینالمللی درخواست کرد که برای ورود فوری واکسنها به غزه فشارهای لازم را به رژیم صهیونیستی وارد کرده و مسیرهایی امنی را برای دسترسی به کودکان در سراسر غزه فراهم آورند.