شهید و زخمی شدن سه نوجوان فلسطینی_امریکایی در کرانه باختری
منابع فلسطینی از شهید و زخمی شدن سه نوجوان فلسطینی_امریکایی به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی در کرانه باختری خبر دادند.

میدل ایست نیوز: منابع فلسطینی از شهید و زخمی شدن سه نوجوان فلسطینی- امریکایی به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی در کرانه باختری خبر دادند.
به گزارش سی ان ان عربی، «لیلی غنام» استاندار رام الله گفت یک نوجوان 14 ساله فلسطینی- امریکایی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در روستای ترمسعیا به شهادت رسید. دو نوجوان دیگر فلسطینی- امریکایی نیز که 14 و 15 ساله بودند در همین رویداد زخمی شدند.
در این میان ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد نظامیانش در خلال عملیات مبارزه با تروریسم در ترمسعیا به سمت سه تروریست که به سمت خودروهای در حال حرکت در اتوبان سنگ پرتاب میکردند و جان غیرنظامیان را به خطر انداخته بودند تیراندازی کردند. رژیم صهیونیستی کشته شدن یک نفر و زخمی شدن دو نفر دیگر را تایید کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین تصاویر ویدئویی ناواضح درباره این رویداد منتشر کرد.
جمعیت هلال احمر فلسطین اعلام کرد دو نوجوان زخمی، از ناحیه شکم مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و اکنون در بیمارستانی در رام الله به سر می برند.
تاکنون مقامات امریکایی به این رویداد واکنش نشان ندادهاند.