اقتصادی

تاکید السودانی بر حمایت بانک جهانی از پروژه‌های بخش خصوصی عراق

نخست وزیر عراق در دیدار معاون رئیس بانک جهانی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا از تلاش‌های بانک جهانی در حمایت از عراق قدردانی و بر حمایت آن از پروژه‌های بخش خصوصی از طریق مؤسسه مالی بین‌المللی (IFC) تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق از عثمان دایون، معاون رئیس بانک جهانی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و هیئت همراه وی استقبال کرد.

بر اساس بیانیه دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق، در این دیدار هیئت بانک جهانی پروژه‌های مورد بحث با وزارتخانه‌ها و طرف‌های مربوطه در عراق در بخش‌های راه اهن، بزرگ راه‌ها، انرژی، از جمله سکوی ثابت گاز در بندر فاو، طرح وزارت برق در سال‌های آتی در حوزه توسعه تولید، انتقال و توزیع برق و دیگر پروژه‌های زیرساختی را بررسی کرد.

السودانی از تلاش‌های بانک جهانی در حمایت از عراق قدردانی و بر حمایت بانک از پروژه‌های بخش خصوصی از طریق مؤسسه مالی بین‌المللی (IFC) تاکید کرد.

از طرفی دیگر دایون آمادگی بانک جهانی برای حمایت از عراق در مسیر توسعه در تمامی زمینه‌ها و ارائه تسهیلات برای تامین مالی پروژه‌ها از جمله پروژه‌های بخش خصوصی را اعلام کرد.

منبع
دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 4 =

دکمه بازگشت به بالا